Krásná jednoduchost JuicyFolio tiketů

Krásná jednoduchost JuicyFolio tiketů

Už je to nějakou dobu, co jsme si v JuicyFoliu lámali hlavu s tím, jak jednotlivé námi nabízené služby našim zákazníkům předložit co nejvýhodněji, nejjednodušeji a nejpraktičtěji. Proč by si například zákazník, který náš určitý balíček nevyužívá naplno, měl za něj platit stejně, jako ti, co využívají každou jeho výhodu? A pak jsme konečně přišli na odpověď: tikety

Co jsou to tikety?

Naše tikety jsou v podstatě jakési kredity, kterými u nás můžete platit za dílčí služby a úpravy provedené na vašem webu bez nutnosti nákupu obsáhlejšího servisního balíčku. Jeden tiket u nás definujeme jako zhruba půlhodinku práce na vašem webu, ta hlavní krása tiketů ale přitom tkví především v tom, jak rozmanitou škálou způsobů jde taková půlhodinka využít.

Potřebujete třeba na váš web nastavit kontaktní formulář? Žádný problém. Anebo vložit komentáře na blog? Doporučit vhodnou typografii, navrhnout nejlepší strukturu menu anebo nastavit platební bránu pro váš e-shop? Stačí říct!

Příklady služeb nabízených výměnou za tikety

Co všechno tikety dokáží?
  • jeden tiket: nastavení libovolného formuláře, aktualizace galerie, vložení facebookového streamu novinek, … 
  • dva tikety: kontrola struktury menu, nastavení komentářů, sepsání blogového příspěvku dle zadání, …
  • tři tikety: nastavení platební brány, doporučení volby typografie, instalace vlastního SSL certifikátu, …

Za více tiketů pak samozřejmě nabízíme i náročnější služby jako například zhotovení profesionální ilustrace a návrhu loga či vizitek, přenos obsahu webu z jiných stránek nebo analýzu optimalizace pro vyhledávače vašeho webu. Konkrétnější přehled jednotlivých služeb si můžete přečíst na speciální stránce věnované tiketům.

Tiketové balíčky

Cenu jednorázového JuicyFolio tiketu v naší aktuální nabídce najdete v aktuálním ceníku. Zároveň tikety dostáváte jako odměnu za využívání jednotlivých tarifů, které jsme právě pro účely tiketů nově trochu oprášili, vylepšili a hlavně zpřehlednili.

Aktuální cenové tarify JuicyFolia se nyní dělí na tři typy: Portfolio, Pro a Business, přičemž konkrétní nabídky těchto tarifů si můžete pečlivě prozkoumat na stránce našeho ceníku. Pro nás je teď ale důležité to, že balíček Pro vedle všech svých výhod nabízí i univerzálně dva tikety ročně. Tarif Business pak stejným způsobem ročně nabízí tickety čtyři.

Tikety je potřeba využít v daném předplaceném období, do dalšího je převést nelze.

Tarify & Ceny

Máte ohledně tiketů či čehokoliv jiného nějaký dotaz? Napište nám!