Změňte si typ vaší úvodní stránky

Změňte si typ vaší úvodní stránky

Jak si můžete přečíst v jednom z našich starších  článků, úvodní stránku vašeho webu (neboli takzvanou homepage) si lze nastavit na jeden z hned několika využitelných typů, jako je například textová stránka, obrázková prezentace, přehled galerií a tak dále. Jak ale toto nastavení vlastně změnit?

Ze všeho nejjednodušší je na úvodní straně vaší admini­strace kliknout na dlaždici Obsah úvodky, která vás nasměruje přímo k editaci vaší homepage. Z jakéhokoliv jiného místa vašeho adminu pak stačí kliknout na záložku Web a poté zvolit Homepage (pokud jste si ji tedy ještě nepřejmenovávali – tak jako tak se jedná o hned první položku).

Jak se dostat k editaci úvodní strany

V rámci obou postupů je následně třeba kliknout na další záložku s názvem Možnosti a pak si zvolit typ stránky, který chcete využívat na své homepage (poznámka: tento postup funguje i pro vytvoření zcela nové stránky skrze ikonku modrého listu ).

Změna vaší úvodní stránky

Pokud by se náhodou stalo, že se vám buďto úvodní nebo i jakákoliv jiná stránka vašeho webu takto změnit nedaří (třeba protože vám administrace tuto možnost například vůbec nenabízí), může se jednat o bezpečnostní opatření daného designu. V takovém případě prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu a my vám s nastavením pomůžeme.